torsdag 26. september 2013

Nytt interiørmerke til Altas nye interiørbutikk!

Jeg hører nesten trommevirvel i hodet nå som jeg sitter her og skal til å introdusere Interiøret sin nye leverandør som nå ventes inn i butikken. Mange kjenner merket, mange har aldri hørt om det - og faktisk er Interiøret eneste butikk i Finnmark som fører dette nederlandske interiørmerket som du finner over hele verden. Gjett om jeg er spent på hvordan dette blir mottatt!!


Deres mål er at produktene skal være tidløse, komfortabelt og med et "touch of chic".
De har det rustikke og det romantiske, det røffe og det sarte; kontrastene gjør det perfekt!


Rivièra Maison henter sin inspirasjon fra yrende verdensmetropoler så vel som avsidesliggende landsbyer med autentisk sjarm.



Produktene mikses lett med Lene Bjerre, og sammen blir det virkelig delikat luksus til en overkommelig pris.



For dere som følger med på andre blogger innen interiør så har dere garantert sett Rivièra Maison. Blant annet på den populære bloggen til TM Design ser man ofte de lekreste små og store detaljer, som for eksempel her.


På Instagram er det også veldig mange lekre bilder som blir lagt ut. Sjekk blant annet hashtaggen #RIVIERAMAISON, og du vil finne masse lekre bilder: 


I løpet av neste uke vil det bli arrangert kundekveld i butikken med supre introduksjonstilbud. Mer informasjon kommer!! Sjekk forresten dine innstillinger på Facebook slik at du er sikker på å få med deg dette!

Ønsker alle en riktig god kveld!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar