tirsdag 24. september 2013

Sophie Vintage og andre Greengatenyheter

Nå er alle esker med Greengate som kom i går pakket ut. Litt påfyll av tidligere favoritter, litt Spot Red og Spot Beige, men mest høstens nyheter fra Greengate.
Og jeg må bare si at nyheten Sophie Vintage er stor favoritt, se bare her:


Jeg har fått inn det meste i serien: Lattekopp, French Bowl XL, frokosttallerken, middagstallerken, kopp med tefat, servietter og faktisk fyrstikker! De små fyrstikkeskene er jo bare så utrolig skjønne, og passer fint til å legge ved smågaver til venninner som liker Greengate. Selges både som pakker à 12 stk samt hver for seg.

Fyrstikkesker, selges både som 12 pk og hver for seg.

 Kopp med tefat.

Tekopp 

Tekoppene i serien er kun inne for en kort periode. De er ment å være kun denne høstkolleksjonen, så dersom du er blant dem som elsker disse store tekoppene så bør du ikke vente for lenge med å sikre deg en!

 Servietter og stearinlys fra Greengate. Lysestake og serviettholder fra Lene Bjerre.

Flotte dekorlys har også kommet fra Greengate.






Sophie Vintage er en serie som i god Greengate-stil er lett å mikse med andre serier; Spot Red, Spot Beige, Dora White, nye Star Red og mye mer.

Den nye typen lattekopper som kom i vinter har vært svært populær her på Interiøret i Alta. De er laget av et annet materiale enn tidligere, og er høyere og smalere enn de tidligere lattekoppene.
To nye kopper og et fat er nå kommet. Fatet passer til begge koppene og hovedfarge er lilla.



Kopp Evelyn Mauve og gyngehest fra Lene Bjerre.

Kopp Anna Mauve og fat Evelyn Vintage.


Lysestakene er fra Lene Bjerre. De er solide og utrolig flotte og passer til alle Lene Bjerre sine kubbelys (også XL) samt stakelys. Finnes i to forskjellige høyder. Den søte gyngehesten finner du også her.

Masse mer har også kommet, uten at det har fått plass her på bloggen. Det meste ligger i nettbutikken på www.interioret-as.no og du kan gå rett til Greengate-kategorien her.

Ønsker alle en riktig fin tirsdag videre!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar